DADI

(DADI)

$0.027971
     
(-17.05%)

0.00000304 BTC
     
(-16.75%)

Supply on Exchange 8.3% 8,346,095 DADI
Circulating Supply - - DADI
Total Supply 100,000,000 DADI
Market Cap $-

Supply on Exchange Wallets

Exchange Token Balance Change Change Change
Kucoin 3,496,764 DADI 0 DADI -36,074 DADI -101,968 DADI
IDEX 692,238 DADI 0 DADI -1,626 DADI -1,626 DADI
Gate.io 2,776,766 DADI 0 DADI -76,566 DADI -59,204 DADI
Okex 1,380,327 DADI 0 DADI -33,168 DADI -650,499 DADI
Total 8,346,095 DADI 0 DADI -147,435 DADI -813,298 DADI
Attached Image:
your image